Parvibrator är framtidens sexleksak

-läs om varför här!

 

Alla vill ha det skönt under sex.

Det är något som både kvinnor och män kan hålla med om.

Ett sätt att öka njutningen för båda parter är att testa en parvibrator.

En parvibrator är en sexleksak som de flesta sexuelltaktiva där ute borde testa.

Denna typ av sexleksak är till för att bäras av henne under sex men ger samtidigt en lika skön känsla för honom.

 

Funktionen på en parvibrator
Den ena sidan av parvibratorn är till för att stimulera klitoris, den andra sidan är till för att stimulera G-punkten inne i henne. Parvibratorn har två stycken ändar för att nå de känsliga och sensuella delarna. Varje sida av sexleksaken är dessutom bestyckade med varsin vibrator för att öka njutningen. Med hjälp av olika hastigheter, rörelsemönster och intensitet så ger leksaken vad som behövs för att få de starka och intensiva orgasmerna som många drömmer om.

Med anledning av att parvibratorn förs in i slidan så ger det en trängre känsla för penis, samtidigt som vibrationerna bidrar till stimulering för båda parter. Det finns flera olika funktioner och storlekar, därför varierar känslan. Fördelen med detta:

Hon kommer både känna honom och vibratorn inne i sig.

Utseende, ergonomi och material
Parvibratorn är ergonomiskt utformad för kropparna, detta medför att händer även är fria att användas på sin partner. Den karakteristiska parvibratorn ser ut som ett U, anledningen till att den har en specifik form är inte bara för att den ska stimulera de intima delarna utan ser ut på detta sättet för att kunna sitta fast på ett behagligt sätt. Även om vibratorn ger möjlighet att användas av båda parter så kan den även användas bara av henne.

De flesta av de senaste vibratorerna har bara en kontroll att hålla i handen där man kan justera styrkan. Materialet är specifikt framtaget för att inte orsaka några allergier och är dessutom specialgjort för att vara enkelt att rengöra. Materialet är så lent som möjligt för att vara mjukt mot de känsliga intima delarna. Något av de absolut bästa med parvibratorer är att de ofta är enkla att ta med vart du än är på väg. Många modeller är vattentäta och ska gå att använda i duschen.

Vilka sorts parvibrator ska du välja och vad som passar för dig
För dig eller er som vill testa nya lekar i sängen och öka njutningen för båda parter. Det finns många olika typer av vibratorer, nedan går vi igenom de populäraste vibratorerna som visat sig ge högsta tillfredsställelsen.

Relaterat: Se vår stora guide om Tinder