Allmänna villkor

Senast uppdaterat 8 Januari 2022

Betallösning

Betalning kan ske via Swish, kort (faktura) direkt, alternativt delbetalning 14 dagar. Finns även möjlighet till delbetalning på (3, 6 alternativt 12 mån).

Säkerhet vid betalning

Vi använder oss av billmate som är en väldigt säker och enkel betallösning som är vanligt förekommande i Sverige och Norden. Tillhandahåller även kundservice. Vad gäller personnummer och kontouppgifter så hanteras allt i enlighet med dataskyddsbestämmelser. Allt hanteras enligt aktuella och uppdaterade skyddsbestämmelser samt penningtvätts lagar.

Produkter och kampanjer

Vid eventuell kampanj så ska rabattkod alltid anges. Pris som anges vid betalningstillfället gäller och inget annat. En bok skickas ut per person som beställer boken. Vid problem så kan den även skickas ut manuellt. Betalning sker i svenska kronor.

Allmänna riktlinjer och bestämmelser

Personen som olovligen säljer eller skickar vidare produkten kan få betala skadestånd eller dyra böter i enlighet med upphovsrättslagen. Kopierad eller snarlik produkt kommer utvärderas.

Trygghet och anonymitet

Optimal dating håller policy kring att alltid försöka få våra kunder att känna sig trygga och anonyma. Vi delar inga personliga uppgifter.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Kundservice

Skriv i första hand till info@optimalblueprint.se. Vi har som mål att svara inom 24 timmar på helgfria vardagar. 

Integritetspolicy

Vi använder aldrig er information för att sälja vidare den till någon 3:e part, däremot kan informationen såsom webbplats-cookies användas i marknadsföringssyfte för att skapa en bättre upplevelse för besökare hos www.optimaldating.se.
Personuppgiftsansvarig för hemsidan är är Make Memories AB, 559250-4731, Ystadsgatan 14A, 214 24 Malmö.

För kontakt gällande våra allmänna villkor och andra frågor. Kontakta oss på info@optimalblueprint.se