Parvibrator – vilken passar er bäst?

Alla vill ha det skönt under sex.

Det är något som både kvinnor och män kan hålla med om.

Ett sätt att öka njutningen för båda parter är att testa en parvibrator.

En parvibrator är en sexleksak som de flesta sexuelltaktiva där ute borde testa.

Denna typ av sexleksak är till för att bäras av henne under sex men ger samtidigt en lika skön känsla för honom.

Funktion

Den ena sidan av parvibratorn är till för att stimulera klitoris, den andra sidan är till för att stimulera G-punkten inne i henne. Parvibratorn har två stycken ändar för att nå de känsliga och sensuella delarna. Varje sida av sexleksaken är dessutom bestyckade med varsin vibrator för att öka njutningen. Med hjälp av olika hastigheter, rörelsemönster och intensitet så ger leksaken vad som behövs för att få de starka och intensiva orgasmerna som många drömmer om.

Med anledning av att parvibratorn förs in i slidan så ger det en trängre känsla för penis, samtidigt som vibrationerna bidrar till stimulering för båda parter. Det finns flera olika funktioner och storlekar, därför varierar känslan. Fördelen med detta:

Hon kommer både känna honom och vibratorn inne i sig.

Utseende, ergonomi och material

Parvibratorn är ergonomiskt utformad för kropparna, detta medför att händer även är fria att användas på sin partner. Den karakteristiska parvibratorn ser ut som ett U, anledningen till att den har en specifik form är inte bara för att den ska stimulera de intima delarna utan ser ut på detta sättet för att kunna sitta fast på ett behagligt sätt. Även om vibratorn ger möjlighet att användas av båda parter så kan den även användas bara av henne.

De flesta av de senaste vibratorerna har bara en kontroll att hålla i handen där man kan justera styrkan. Materialet är specifikt framtaget för att inte orsaka några allergier och är dessutom specialgjort för att vara enkelt att rengöra. Materialet är så lent som möjligt för att vara mjukt mot de känsliga intima delarna. Något av de absolut bästa med parvibratorer är att de ofta är enkla att ta med vart du än är på väg. Många modeller är vattentäta och ska gå att använda i duschen.

Vilka sorts parvibrator ska du välja och vad som passar för dig

För dig eller er som vill testa nya lekar i sängen och öka njutningen för båda parter. Det finns många olika typer av vibratorer, nedan går vi igenom de populäraste vibratorerna som visat sig ge högsta tillfredsställelsen.

WE – WIBE – UNITE

Just nu 595 kr nersatt i från 799 kr

Den här parvibratorn stimulerar både G-punkt och klitoris hos henne. Inte nog med detta så tillkommer en fjärrkontroll för att styra programmen vilket gör det lättare att koppla av och luta sig tillbaka. En mycket prisvärd modell som har förbättrats under åren med hjälp av konsumenters inrådan.

För henne passar den här bra, både med eller utan partner. Vi rekommenderar att testa den innan för att lära känna produkten innan du testar den med din partner, då kommer du att få mest utav den. Tack vara den nya designen så är den superenkel att hantera med bara en knapp för att höja och sänka hastigheten.

Använd glidmedel om du vill.

Mer produktinformation 

Flexibiliteten i produkten är mycket god, detta för att passa alla olika kroppar och tillfällen. Ihopvikt så är den drygt 7 cm samt något längre än 14 centimeter helt utfälld. Parvibratorn är mjuk för att vara skön att föra in i slidan och skön mot kroppen. Produkten har dessutom en väldigt låg ljudnivå vilket kan vara skönt och diskret. Den innersta delen av produkten är något vågig vilket syns på bilden. Färgen är lila, något som inte sticker för mycket i ögonen och lätt kan gömmas undan. Så fort du märker att produkten börjar tappa i intensitet så är det bara att koppla i den i kontakten igen.

Det här kan du räkna med att få om du väljer We – wibe – unite:

 • En mjuk produkt med silikon precis som de allra dyraste sexleksakerna.
 • 10 olika typer av vibrationsinställningar för att passa tillfälle och känsla.
 • Lätt att ladda upp, detta görs med USB-sladd direkt i kontaktuttag.
 • Två vibratorer som finns på båda ändar av U-formen.
 • Lätt att ta med och väldigt diskret.
 • OBS ej vattentät för bad, men går att rengöras i vatten.

Satisfyer – (Partner Plus Remote)

339 kr och nedsatt i från 699 kr

Trådlös och uppladdningsbar sexleksak, material av silikon och den klassiska U-formen som karakteriserar parvibratorn. För dig som vill ha en prisvärd parvibrator och som mäter sig med de dyraste konkurrenterna. En mycket skön och len vibrator som sitter som handen i handsken mellan benen. Flexibiliteten och funktionen gör den mycket attraktiv för par som inte vill lägga för stora pengar men samtidigt få mycket för pengarna.

Använd glidmedel om du vill.

Mer produktinformation

Den totala längden av produkten är ca 17 cm och den penetrerande längden är närmare 7 cm. Produkten är perfekt för dig som vill ha variation eftersom den innehåller 10 olika program. Det är tre olika styrkor som du kan ställa in, resten av programmen är vibrationsmönster. Ljudnivån är inte hög och därför är den perfekt för den som vill vara diskret och inte väcka grannarna. Produkten är dessutom vattentät, detta gör att du kommer kunna använda produkten vart du vill.

Det här kan du räkna med att få om du väljer Satisfyer- parter plus remote:

 • Ett material av silikon som de allra lyxigaste sexleksakerna har för att vara snällt och mjukt.
 • 10 olika program att välja på.
 • En vattentät leksak som du kan använda på de flesta platser.
 • En diameter på nära 3 cm och penetration på närmare 7 cm.
 • Lätt att ladda upp.

We-Vibe – Sync ( En lyxig sexleksak)

Den senaste teknologin inom parvibratorer är här, We-wibe-sync, den kommer bli din bästa vän efter din partner. Formen är än mer designad med denna nya upplaga. Går att användas som par men rekommenderas också enbart för henne. Den nya formen ska vara ännu lättare att klämma fast för att placeras på G-punkten och klitoris. U-formen ska nu kunna ställas in på ett mer anpassningsbart sätt än tidigare, du kan alltså böja den och den kommer att vara kvar i samma position under tiden som du förflyttar den. Den är en förbättring som har efterfrågats och något som man nu har designat fram.

Materialet är fortsatt silikon och något som varit populärt sedan tidigare på grund av mjukheten, och en matthet i själva materialet. Två utvecklade motorer som sägs vara bättre än tidigare modeller. Som vanligt så sitter en motor vid varje ända av U-formen för att både stimulera klitoris och G punkten.

Designen på apparaten är något annorlunda, du har uppåt och nedåt knappen för att ändra intensitet och mönster. Du kan alltså välja intensitet mellan G-punkt och klitoris.

Laddningen är inga konstigheter, du lägger din leksak i laddningsdockan och så laddas den upp. Du behöver inte ha några kontakter eller jobbiga sladdar att bry dig om. Tanken med dockan är att du nu ska få en snabbare laddningstid, något som kan vara skönt för de mest tidseffektiva personerna. Det tar ungefär 2 timmar att få parvidbratorn helt fulladdad, det är en förbättring sedan tidigare, du kan köra din parvibrator i 2,5 timmar utan att behöva bry dig om att ladda upp den efter full laddning.

Det enda som behövs för att ladda upp din sexleksak är en USB-sladd, det är alltså bara att ta din mobilladdare och koppla in.

Använd glidmedel om du vill.

Mer produktinformation 

Nya appen We-connect

Om du inte tidigare laddat ner den så är det dags att göra detta nu. Med den nya appen så får du så mycket som 5 stycken nya program som du kan använda dig av. Varför inte skapa egna program? Du kan alltså nu designa dina egna program i appen. Du kan koppla upp telefoner till vibratorn, du kan alltså låta någon annan styra när din styrka. Du kan befinna dig på andra sidan jordklotet och styra maskinen. Med denna teknik så gör du det möjligt att ha telefonsex, eller andra erotiska lekar.

We-wibe – Sync är för dig som vill ha en stilren och snygg sexleksak. Att använda  we-wibe – Sync är att använda sig av en lyxig-sexleksak.

Det här kan du räkna med att få när du väljer We-wibe-sync:

 • Fritt val av olika rörelsemönster och styrkor.
 • Mjukt material, silikon som ska vara skönt mot huden och motverka irritation.
 • Bättre Passfrom
 • Vattentät vilket gör att du nästan kan använda den precis vart du vill
 • Snabb uppladdning
 • Senaste versionens sexleksak som är designad för att öka njutning så mycket som möjligt för henne och för honom.