Lär dig ragga på krogen – endast 3 % av alla män vet hur man gör!

ragga tjejer på krogen

Tycker du det är svårt att få med dig en tjej från krogen?

Men varför verkar det som att vissa killar verkar lyckas så mycket bättre än andra?

I denna artikel kommer du få lära dig saker som de flesta killar inte har en aning om och därmed öka dina odds för att få hem någon från krogen varje gång du går ut och raggar på krogen.

Du behöver förstå detta:

Det ska vara du som väljer vem du vill gå hem med, ta inte med någon hem bara för att det var den enda tjejen du hittade som ville hänga med dig hem.

Det är enkelt att få med sig tjejer hem från krogen när du väl har lärt dig grundprinciperna. När du förstår dessa så kommer det gå som på räls.

Även fast du lyckats ragga på krogen och fått hemsläp ett par enstaka gånger så vet du troligen inte vad du gjorde rätt, och vad du gjorde fel.

En sanning som tjejer inte vill erkänna är att:

Majoriteten av tjejerna som är ute på krogen vill hitta en kille som de senare kan gå hem med.

Ragga på krogen

Det blir därför din uppgift som kille att göra det så enkelt som möjligt för er båda att gå hem tillsammans.

Tjejer vill inte framstå som lösaktiga och därför kommer de att försöka undvika att hamna i situationer där de kan bli dömda.

Den första grundprincipen:

“När du går ut och raggar på krogen ska du aldrig ha i åtanke att du vill få med dig någon hem, detta gäller alla killar ute på krogen oavsett din status”.

Principen du alltid ska följa är att gå ut på krogen för att ha kul och att prata med människor. Ha inte en uppenbar agenda när du socialiserar.

Med den inställningen så kommer du naturligt att gå ut och ge värde till andra genom att vara lättsam, rolig och initiativtagande.

När kvällen drar igång så kommer du till en tidpunkt när det blir dags att ta sig ut till klubben. Det första stoppet på kvällen är ofta kön till klubben.

Börja med att starta konversationer med tjejer redan i kön.

Detta är ett perfekt tillfälle att börja ragga. För det är här kvällen börjar på riktigt, börja bekanta dig med tjejer runt omkring dig.

Det viktigaste är att du:

Säger “hej” till många, ger high fives eller frågar tjejer en enkel fråga som om de besökt stället tidigare.

Fördelen med att börja ragga tidigt är att du skapar positiva tankemönster men också för att lära känna tjejerna så du kan fortsätta prata med när du väl kommit in.

Det kan vara så att en av tjejerna i kön du pratade med i början av kvällen också är den som du sedan får med dig hem på kvällen.

Eller så kan den tjejen ha hjälpt dig att ragga genom att vara socialt bevis inför andra tjejer (när du syns med tjejer ute på krogen så ökar din status direkt eftersom de flesta killar står runt andra killar).

ragga på krogen tips

Mindset för att få ragg enkelt

När du väl kommit in på krogen så är det helt okej att titta runt, vart hänger folk? Vart ligger toaletter? Finns det dansgolv?

Detta handlar om att scanna av stället.

Du gör det för att känna dig mer som hemma, men också för att veta vart du ska hänga eller undvika att vara.

Hitta ett ställe som du känner att du skulle vilja hänga på, umgås med kompisarna och ha det kul.

Fortsätt att bygga på känslan av att du har kul, fortsätt sedan med att:

Ta med en vän och börja spana runt efter potentiella tjejer ni tycker ser trevliga ut, ett bra ställe att börja på är tjejer ute i rökrutan, eller om några befinner sig ensamma utan andra killar i baren eller någonstans inne på krogen.

Ett sätt att starta en konversation är att fråga om cigg, skåla eller göra något du tycker är roligt.

Den andra grundprincipen:

“Starta varje interaktion med tjejer utifrån att du själv gör det för att ha roligt för dig själv”.

Om du till exempel tycker det är roligt att gå fram och låtsas vara en kändis, så gör det. Om du tycker det är kul att gå fram och fråga om en cigg och ställa en djup fråga, så gör det.

Om du tycker att det är kul att gå fram och fråga om ni ska leka kurragömma inne på dansgolvet, så gör det.

Du förstår poängen.

Nästa steg handlar naturligtvis om konversationen.

Vad du säger är inte lika viktigt som du kan tro. Det är mer hur du säger det.

När du pratar med en tjej på krogen så är det också viktigt att känna av intressenivån.

Vissa tjejer nämner att de har pojkvän, andra gånger så vänder de sig om. Du vet aldrig vad du kan stöta på för attityder.

Men om du är positiv och visar att du vill väl så kommer de flesta bemöta dig med respekt.

Ju mer erfaren du blir desto färre tjejer kommer att avvisa dig efter första intrycket.

Få tjejen att känna sig bekväm

På krogen handlar det i regel om att bygga en trygghetszon med tjejen under en kort period av tid. Detta kan du göra genom att försöka hitta gemensamma intressen, skämta ofta och hålla atmosfären sexuell med en regelbunden ögonkontakt.

När du kommer in på sexuella samtalsämnen kan ett sätt vara att få det att låta som tjejen har tagit upp ämnet, detta kan vara att säga saker i stil som:

Samtalsämnen bör du även hålla till saker du själv gillar att prata om.

Försök inte att imponera på tjejen genom att prata om något hon tycker om, led samtalet och prata om saker du tycker om, men få henne delaktig i ämnet du är intresserad av.

Tidigt på kvällen bör du undvika att spendera för mycket tid på en och samma tjej eftersom tjejer i regel går hem med killar i slutet av kvällen,

Efter att du haft en konversation i 5-10 minuter så går du vidare och påbörjar interaktioner med andra tjejer.

Detta bygger både upp ditt självförtroende under kvällens gång och öppnar också upp valmöjligheter för dig senare på kvällen.

Ett annat viktigt område inom raggning på krogen handlar om att kunna hantera dina känslor.

Du ska alltid försöka vara så genuin som möjligt när du pratar med tjejer

“Genom att du utmanar din rädsla förändras din energinivå och du blir mer avslappnad i miljön“.

Du kommer kunna märka att din energinivå känns av andra tjejer och vissa kommer att  vända sig om på krogen när ditt självförtroende ökar under kvällens gång.

Energi är något som tjejer känner av för att veta vilken kille på klubben som är mest avslappnad i miljön och därmed den potentiella sexpartnern.

Genom att gå fram till tjejer försvinner din rädsla successivt vilket i sin tur kommer leda till att du presterar bättre och bättre desto fler tjejer du pratar med under kvällen.

Att tjejer ser dig med andra tjejer är något som kallas för socialt bevis (social proof) och resulterar i att deras intresse kommer öka.

“Vad är det som är så speciellt med den där killen som pratar med alla tjejer…”

En tjej som kan ha dissat dig tidigare på kvällen kanske nu får upp intresset för dig eftersom hon sett att du stått och pratat med andra attraktiva tjejer.

Försök att alltid hålla upp konversationen och vara den som leder konversationen framåt när du är med en tjej. Det kan handla om att säga vart ni ska gå, när ni ska gå och hur ni ska gå.

Krogen stänger strax – Få hem den tjej DU vill ha

Det är nu 2 timmar kvar tills klubben stänger och är nu dags att börja investera mer i konversationerna och försöka eskalera om det är möjligt.

Ju senare på kvällen blir desto mer uppvärmda blir tjejerna och sannolikheten ökar att de kommer lämna klubben med en partner.

I interaktionerna är det nu viktigt att tänka på logistiken, Bor hon eller du i samma stad? Ska hon jobba imorgon eller är hon ledig? Vad är bästa sättet för transport hem till dig eller henne?

“Ha korta konversationer och scanna snabbt av vilka tjejer som visar intresse”

Efter två minuter in i en konversation så kan det handla om ifall tjejen ska på efterfest och vad de ska göra imorgon.

Om de säger att de ska jobba så är det bättre att ta tjejens nummer eller följa varandra på valfri social mediekanal och gå vidare.

Om det visar sig att tjejen inte har något inplanerat så ska du försätta interaktionen som vanligt.

Den tredje grundprincipen:

“Fysisk närkontakt underlättar väldigt mycket under en interaktion där du snabbt vill eskalera hem till ditt eller hennes sovrum.”

Tekniker på närkontakt med tjejen är exempelvis saker som:

Om du märker att ni långsamt börjar eskalera framåt så kan du gå in för kyssen.

Tänk dock på:

Det är inte alla tjejer som kysser killen innan de går hem med honom.

Det är ofta en fråga om ålder och deras personlighet och därför bör du försöka läsa av om hon inte verkar vara redo för att kyssas.

I vissa andra fall börjar du kyssas först när ni lämnar klubben eller kommer hem till varandra.

Du behöver inte lägga så stor vikt vid att behöva kyssas, så gör det som känns naturligt istället.

Nästa steg är att ta med sig tjejen runt på krogen, exempelvis förflytta henne två meter till en sittplats, sedan ta henne till baren, för att långsamt närma sig utgången. Spendera en stund på varje ställe.

Varför du ska förflytta dig runt med tjejen på klubben är för att du också ska få henne att känna sig bekväm med dig.

Du ökar därmed chanserna att hon ska följa med dig hem. Om ni stöter på hennes kompisar så är det i de flesta fallen naturligt att hälsa eftersom att de kan vara kompisarna som också rådgör henne till om hon ska följa med dig hem.

Hur du ska fråga om ni ska åka hem och ligga

En av de sista stegen i alla interaktioner när du ska ta med dig tjejen hem är att använda sig av metoden ”seed the pull” som används av flera raggningsexperter idag.

Denna metod går ut på att du på ett smidigt sätt ska föreslå att ni ska gå hem. Det kan vara att säga:

Genom dessa metoder så gör du det inte för uppenbart att ni ska gå hem till varandra.

Detta gillar tjejer eftersom det visar på att du har social intelligens och förstår att tjejer inte kan prata om att gå hem till killar lika öppet som killar kan.

Framgång!

Följer du dessa grundprinciper och ser till att du förstår de grundligt så kommer du förevigt vara den som alltid får ligga efter krogen och killen som vet hur man raggar på krogen.

Repetera grundprinciperna en gång till:

  1. När du går ut och raggar på krogen ska du aldrig tänka på att du vill ta med dig någon tjej hem, detta gäller alla killar ute på krogen oavsett din tidigare status.
  2. Starta varje interaktion med tjejer utifrån att du själv gör det för att ha roligt för dig själv.
  3. Ha fysisk närkontakt genom till exempel ta henne runt midjan följt av att ta henne på axeln kort därefter.

Hör dig hör av dig till en av våra experter som kan coacha dig utifrån dina frågor och problem med raggning.