11 stilar för män som fångar kvinnornas uppmärksamhet

Självsäkerhet har alltid varit en framgångsfaktor när det kommer till att locka till sig damernas uppmärksamhet.

Likaså har mäns stil alltid varit något som fångat uppmärksamheten extra mycket.

Vi undersökte detta närmare för att hitta de mest avgörande faktorerna för att bli populär bland tjejerna som förvånande få killar känner till.

Tipsen fungerar lika bra för en kille som lever singellivet som för en gift man som vill imponera på damen i hemmet.

1. Alla män ska ha en kostym i garderoben

Det finns inget som är så attraktivt som en man i kostym, när damerna får tycka till.

När det kommer till att välja kostym är passformen A och O, mönster och färg är valfritt men kan göra att man sticker ut.

Förslagsvis har du två till tre stycken kostymer där hemma, en som du kan använda till vardags, en vid partaj och en som du kan bära vid finare tillställningar.

När det kommer till passformen så måste kostymen sitta rätt över axlarna, sömmen ska alltid sitta rakt över axeln, varken över axeln eller nere på armen.

När kostymen sedan är knäppt ska den alltid sitta relativt tight mot mage och bröst för bästa passform.

2. Ta hand om ditt utseende

Bland det första kvinnor brukar lägga märke till är hur killen sköter sitt utseende och sin ansiktbehåring, många män har exempelvis skäggväxt eller några få skäggstrån.

Tipset är att alltid lägga ner lite extra kärlek på sitt ansikte, om du exempelvis endast har några få skäggstrån kanske det är bättre att raka av sig allt.

Om du har en tjockare skäggväxt så kan det vara läge att trimma ner skägget något jämnare, lite lätt stubb är aldrig fel och går hem hos de flesta tjejer.

Din ansiktsbehåring är lika viktig att sköta som att borsta tänderna…

3. Skorna säger mycket om en person

Skorna säger mer om dig själv än vad du kan föreställa dig.

Bär du ett par snygga skor är det alltid ett stort plus hos tjejerna.

Det finns flera olika sko-stilar som kan vara snygga vid olika tillfällen, tänk dock på att alltid matcha den övriga klädstilen med vilka skor du bär.

Sikta på att ha en variation av (minst) tre stycken skotyper:

De lite finare skorna kan användas så fort du klär upp dig, de går bra att bära på jobb och tillställningar men även i vardagen.

Ett par välvårdade sneakers (som inte ska användas när du går i skogen eller springer) och ett par mer lätta skor som du kan använda i de mer vardagliga aktiviteterna.

4. Kostymbyxor eller linnebyxor och enfärgad t-shirt

Det finns inget som är så cleant som en ett par kostymbyxor/linnebyxor och en enfärgad vit eller svart t-shirt.

Det vanligaste felet som killar gör är att de inte hittar den rätta passformen, det är viktigt att köpa sina kläder med rätt kvalitet och passform.

Om du exempelvis inte är så vältränad kan det vara läge att köpa en något större size, om du är vältränad kan det vara snyggt att framhäva din kropp genom en tightare t-shirt ( bara det inte går till överdrift). Både längden på din t-shirt och dina byxor är också minst lika viktigt.

5. En Jeansskjorta gör dig till en tjejmagnet

Det absolut lättaste sättet att klä sig attraktivt är genom en (snygg jeansskjorta).

De flesta tjejer gillar ett par snygga jeans till en fräsch jeansskjorta.

Om du bär jeansmönstret i din vardag så vet de flesta tjejer att du vet hur du klär dig, bra tips om du inte vill klä upp dig men ändå sticka.

6. En snygg klocka gör det lilla extra

En accessoar kan göra underverk tillsammans med ett enklare klädesplagg, du behöver inte lägga några stora pengar på en dyr klocka för att locka till dig tjejernas uppmärksamhet, det viktiga är att den passar till din klädstil.

Den lite mer diskreta klockan kan vara snyggare i vissa hänseenden, liksom en bil kan bli snyggare när den piffas upp med ett par snyggare och mer diskreta fälgar.

Försök inte ta det till en överdrift, det räcker oftast med en eller ett fåtal assessorer.

Och grabbar, myten om ett större ur är inte samma sak som att vara välutrustad…

Tänk på att inte ta det till överdrift, ett klädesplagg som sticker ut kan oftast räcka tillsammans med en diskretare klocka, men om dina kläder inte sticker ut så kan en lite större klocka göra succé.

7. En god parfym som går hem hos tjejerna

Att lukta fräscht är inte en självklarhet för alla killar men en självklarhet om du vill bli populär av din partner, alla tjejer älskar att krama en kille som luktar gott, ung som gammal.

Det räcker tyvärr inte att spruta på sig vad som helst för att göra skillnad, du behöver ha en parfym som sticker ut.

Om du väljer en parfym som är populär just nu så kan det aldrig bli fel, då vet du att det är ett säkert kort.

8. Ett snyggt utomhusplagg

Något som alltid har funkat under de kallare årstiderna är rockar, ingen kvinna säger nej till en man som bär en stilren rock.

Anledningen till att rocken alltid går hem är för att du alltid ser uppklädd ut oavsett vad du bär under.

Tänk på att välja en rock som antingen kan skära av med dina övriga kläder eller matcha med något annat klädesplagg du bär på samma gång.

9. Halsduk eller scarf

Om du inte bär en halsduk eller scarf så är det något som fattas i din garderob.

Till en början fanns dom bara där för att värma dig under kalla vintertider men har idag blivit ett plagg som VERKLIGEN lyfter ett utseende.

En man som bär en snygg halsduk eller scarf kommer gå hem hos både de yngre och lite äldre damerna.

En scarf kan vara snygg för att skära av ett neutralt och enfärgat klädesplagg.

10. Anpassa din stil efter omgivningen

De flesta killar har ingen aning om hur de ska klä sig i olika situationer, det är viktigt att anpassa sig efter situationen och omgivning.

Ibland kan det vara snyggare att klä ner sig, än att klä upp sig.

I de lite större städerna brukar fler klä sig moderiktigt som i Köpenhamn, New York eller Paris, där kan man se en större medvetenhet i klädvalet.

Om du någon gång besöker dessa städer kan du lägga märke till att klädstilarna ofta brukar synas i Sverige några månader/halvår senare.

11. Bonus tips

Det har alltid varit viktigt med en bra hållning för att bära upp sina klädesplagg och accessoarer, det kan räcka med några övningar i veckan för att göra skillnad.

Något som också kan påverka hållningen är vårt självförtroende och rädslan att vi inte känner oss tillräckliga i vardagliga situationer, gå in och läs mer om hur du kan förbättra ditt självförtroende här…