Hitta flickvän med 7 effektiva steg

Vill du hitta flickvän?

Då befinner du dig på rätt ställe!

Det kan kännas jobbigt att gå förbi lyckliga par på stan,

eller se när kompisarna har skaffat förhållande.

Känsla av att vara singel är inte rolig speciellt inte när man hamnat där ofrivilligt🤦‍♂️

Att kunna ha någon att mysa med på kvällarna och ha kul med på dagarna borde alla killar ha en rättighet till.

Men du behöver inte känna denna hopplöshet längre…det finns faktiskt en lösning som funkar för i princip alla killar.

Om du följer våra råd och gör det på vårt sätt så kommer du garanterat att öka sannolikheten att träffa en flickvän.

Fortsätt läs för att lära dig allt på några få minuter!

Jaga aldrig tjejer – hitta flickvän steg 1 “Om du behandlar henne som en kändis så kommer hon att behandla dig som ett fan”

Den kanske mest framgångsrika mannen i världen Dan bilzeran som är känd för att vara duktig med tjejer avslöjade sitt bästa tips i en intervju.

Han fick frågan om vilket tips han skulle ge till killar där ute som ville bli mer framgångsrika med tjejer och då svarade han:

“jaga aldrig tjejer”

Det här är något vi kan ta lärdom av.

Det är en princip som alltid gäller när det kommer till tjejer, oavsett om det bara handlar om att få ligga eller hitta en flickvän för livet.

Så hur får man tjejen att jaga?

Det är inte riktigt som det låter, om du ska få en tjej att jaga dig så måste du inleda med den första kontakten.

Enda gångerna tjejen självmant går fram och pratar med dig är om du skulle ha ett utseende som sticker ut eller ha någon typ av social makt i din omgivning (inte alltid så klart, men i regel är det så).

Av denna anledning så måste du nästan alltid inleda med den första kontakten, oavsett om du är ute på krogen eller befinner dig bland vänner.

När du har visat att du är intresserad så bör du ta ett steg tillbaka (det är för att läsa av tjejens kroppsspråk, och se om hon exempelvis drar sig i håret eller fixar sig eftersom att det visar på att hon är intresserad).

Därefter börjar något som kan liknas vid en “dans”

Det innebär att du aldrig får eskalera framåt i interaktionen utan en indikation på att tjejen visar sig vara intresserad tillbaka.

Den “vanliga killen” som inte har någon aning om vad han gör, kör på utan att vara vaksam på signaler och blir dissad ganska snabbt.

Killen som är duktig med tjejer kommer istället att framstå som “priset” i interaktion, genom att applicera nedan regler:

– Luta sig tillbaka och låta tjejen vara den som lutar sig in mot honom.

– Stabil ögonkontakt utan att flacka med blicken (visar på självsäkerhet).

– Att inleda en konversation med en okänd person kan uppfattas som påträngande, att lämna och gå iväg en stund för att senare komma tillbaka fungerar ofta väldigt bra.

Relaterat: dejtingsajter för att hitta flickvän

 

Se videon på fler tips på hur du hittar en flickvän eller fortsätt scrolla ner:

Hur du leder interaktionen framåt – hitta flickvän steg 2

För att det ska kunna leda till ett förhållande på sikt så kommer det att bygga på att det finns en kemi men också en känsla av att ni kan prata med varandra om de flesta samtalsämnena.

Som kille är det viktigt att försöka känna av ifall det finns någon personkemi, annars är det ingen större idé att ta kontaktuppgifter.

Det bästa du kan göra efter att du har träffat tjejen vid första tillfället är att ta Snapchat, nummer eller instagram.

Tjejer kommer att studera vem du är efter ni har träffats, så om du inte har investerat så mycket tid och är stolt över din instagram, så rekommenderas att du tar hennes nummer eller snapchat i stället.

Om du inte hunnit göra ett tillräckligt starkt intryck så kommer du att glömmas av under kvällen, därför bör du alltid försäkra dig om att du hunnit lära känna personen så bra som möjligt och investerat tid i konversationen innan du tar kontaktuppgifter.

 

Hur du ska tänka innan du sätter upp första dejten – hitta flickvän steg 3

Nu utgår vi i från att du har lyckats träffa henne en första gång, du har tagit hennes kontaktuppgifter i någon form och du sitter i soffan där hemma och funderar över vad du ska göra.

Förhoppningsvis har du inte bara tagit 1 nummer under kvällen, utan du har 3-4 stycken personer som du kan höra av dig till.

Börja med att skicka iväg något som ni pratade om, det kan ha varit ett internskämt som ni hade, något smeknamn som du gav henne eller något gemensamt intresse ni hade.

Låt säga att 1 av dessa 4 tjejer skulle visa sig intresserad tillbaka, då är det hon du ska satsa på. Du ska aldrig ödsla tid på tjejer som inte visar sig intresserade tillbaka, du måste alltid utgå ifrån att du har gjort ditt bästa i varje interaktion.

Nu är det dags att sätta upp den första dejten.

Något som kan vara bra att tänka på när man skriver efter att ha träffats är att man aldrig ska dra ut på det för mycket.

Man ska försöka sätta upp en dejt efter bara några få meddelanden, om man drar ut på det för mycket så finns risken att dejten inte kommer att bli av.

Det finns vissa som tycker annorlunda och menar på att det är bra att prata mycket: det beror helt på hur man träffades och hur stort intresse den andra personen visar tillbaka, men det som nästan alltid brukar fungera bäst är att vara lite mer “low key”.

TIPS: Lär dig den enkla metoden för att träffa tjejer över nätet – baserad på 10 tals år av erfarenheter.

Låter det intressant? perfekt för dig som vill hitta flickvän!

spana in den mer här – Konsten att onlinedejta

Hur du ska göra för att hon ska se dig som en pojkvän – hitta flickvän steg 4

Ungefär 80 procent av gångerna som du har varit ute och lyckats träffa en tjej så kommer du behöva vara personen som skriver först och sätter upp dejten.

Varför är det så?

Det har biologiskt sätt alltid varit så att killen varit den som leder interaktion framåt och visat sig vara den dominanta parten när det kommer till dejting.

Vi ska vara extra glada de 20 procent av gångerna som tjejen hör av sig, det är ett tecken på att vi gjort ett bra intryck och det funnits en stark attraktion.

I regel så tar det ungefär 4-6 lyckade dejter innan tjejen kommer börja höra av sig och skriva på dagarna hur du mår och vad du gör, det kan ske tidigare och det kan också ske något senare.

Det innebär dock inte att hon är kär i dig (utan det betyder bara att du troligtvis är den av de personerna som hon dejtar som är mest intressant). Du kanske har ett ex som fortfarande är intresserad av dig, detta är dels för att du kanske inte hörde av dig efter att förhållandet avslutades.

Hur ofta borde jag träffa henne i början? – hitta flickvän steg 5

Det är viktigt att spendera tid med varandra för att känslor ska kunna uppstå, vissa gånger så uppstår känslor utan att det är planerat (trots att man kanske inte varit ute efter något speciellt).

Då kan det ta flera månader innan man börjar bli exklusiva med varandra och faktiskt vågar säga att man är tillsammans.

Andra gånger så är båda ute efter något seriöst och då kan det gå snabbare fram.

Oavsett hur situationen ser ut med personen man träffar så bör man i regel inte ses oftare än 1 gång per vecka de första dejterna.

Anledningen till att man inte vill sätta upp en dejt för ofta beror på att man aldrig ska riskera att skrämma bort personen.

Om man uppfattas som för på så finns en stor risk att man går miste om dejten och tjejen istället väljer någon annan att dejta.

De 3-4 första dejterna är oftast de mest avgörande (då har man oftast hunnit dela säng med varandra) och upptäcka hur personen är på ett ytligare plan.

Relaterat: Tecken på att ditt ex vill ha dig tillbaka

Du kan gå in i tre olika typer av förhållanden – hitta flickvän steg 6

En tjej väljer partner baserat på flera olika kriterier, så som självsäkerhet, personlighet, social kompetens och mål i livet: ju mer attraktiv hon är, desto större krav kommer hon att ha.

Vi killar går i högsta grad på utseende eftersom det biologiskt sätt brukar tyda på bra och hälsosamma gener.

När vi hittar en partner som vi anser vara tillräckligt attraktiv både när det kommer till den fysiska biten som den personliga så kommer vi att kunna få känslor och det är ett tecken på att det är en person som vi potentiellt skulle kunna få barn med.

Verkligheten är dock inte så svart vit, ibland börjar vi dejta en person som vi personlighetsmässigt passar med, men fysikt inte är lika attraherad till och vise versa.

Detta kommer leda till att du kommer att kunna hamna i tre olika typer av förhållanden:

  • När du själv känner att du har ett större värde i relationen.
  • När du känner att ni har ett lika stort värde
  • När du känner att tjejen är den som har det största värdet.

Tjejer vill hitta någon som de kan vara stolta över, likaså vill vi killar träffa någon som vi känner oss attraherade till.

När vi hittar en balans och inte är för kräsna så brukar det oftast bli bäst.

Hitta en flickvän på nätet – hitta flickvän steg 7

Idag är det nästan enklare att hitta en flickvän på nätet om man har en en stressig vardag och lite tid över till annat än jobb.

Men så klart finns det både fördelar och nackdelar med att hitta en flickvän på nätet, här kommer några:

Fördelar

  • Du slipper vara ute och jaga.
  • Du kan sätta upp flera dejter eftersom du befinner dig på en stor marknad med singlar.
  • Du vet vad personen är ute efter, många dejtingsajter vänder sig till personer som vill hitta något seriöst.

Nackdelar

  • Du vet inte hur personen kommer att vara i verkligheten.
  • En stor marknad skapar konkurrens (ganska ytligt och därför är det viktigt med bra och skarpa foton samt en snygg profil).
  • Du kan lägga ner onödig till på personer som du i slutändan inte lyckas träffa på en dejt.

Vill du lära dig mer om hur du kan öka sannolikheten att träffa en flickvän? läs fler av våra artiklar.