5 jobbiga misstag på Tinder dejter: Undvik dessa & säkra dejten med hon du vill träffa

Alla som någonsin blivit bra på något har gjort misstag.

Men, du behöver inte göra alla misstag själv.

I artikeln får du lära dig saker att undvika för att öka dina chanser att hitta en trogen partner eller en kortvarig romans.

Dejting online kommer att stå för ungefär hälften av alla nya kärleksrelationer år 2031, och i dagsläget härstammar 25% av alla nya kärlekspar från nätet.

Fortsätt läs för att ta reda på vilka misstag du borde undvika på din nästa Tinder dejt?.

Vår intervjustudie

Vi intervjuade 10 snygga tjejer på stan för att ta reda på vad som fungerar på Tinder

Många killar gör ovetandes misstag när det kommer till online dating.

Vi gick därför ut och intervjuade 10 st olika tjejer på caféer i Malmö och frågade vilka misstag som de stött på med killar som de pratat med på Tinder.

Läs de bästa svaren som vi fick fram under våra intervjuer nedan👌

Endast namn och ålder ges ut för att inte avslöja några personliga uppgifter.

Vad är de största misstagen du brukar se när du skriver med killar?

1: (Hanna, 27) “Att man skriver raggningsrepliker som man helt enkelt “copy/pastear” till alla man matchar med. Sånt märks.”

2. (Josefin, 21) “Det är många klyschiga raggningsrepliker, det finns väl många olika gränser tänker jag! Vissa kan ju få till det ändå tycker jag. Det blir lite för killigt och raggigt tycker jag när man använder såna repliker.”

Kommentar: Det här är bra konkreta råd! De absolut mest klyschiga replikerna är inget du ska använda. Raggningsrepliker är generellt inget vi rekommenderar att du börjar din konversation med.

Vad får dig att inte vilja träffa en kille?

1: (Sara, 28) “Om intentionen är att träffas för sex, speciellt om man är ute efter något seriöst så kan det nästan vara för mycket att säga att man ska ses över ett glas vin, istället ska man ta en mer neutral plats att ses på som ett café.”

2: (Sofia, 20) “Tveka ifall man skulle vilja träffas? Kommer man så långt så att man skriver, så kan man lika gärna träffas tycker jag. Jag tycker inte om att prata allt för länge på Tinder så jag träffas hellre i verkligheten. Man märker ju ofta om någon är lättsam att skriva med, och då flyter det på om man ska träffas.”

1: (Sara, 28) “Om folk är ute efter något seriöst eller inte, tror jag inte spelar någon större roll. Det är en lögn att alla på Tinder skulle vara ute efter ligg. Om man träffar en person som man gillar så kommer man att fortsätta träffa denne oavsett vilka intentioner man tidigare hade.”

Kommentar: Tänk på att alla har olika åsikter, det finns ingen regel utan det är upp till dig som skriver på Tinder att känna av vad den andra personen är ute efter. Detta kommer du snabbt kunna se om du lär dig det som vi pratar om i våra andra artiklar.

Relaterat: Den ULTIMATA guiden till att skriva med tjejer på SMS och Tinder

Har det någon gång hänt att du satt upp en Tinder dejt men struntat i det i sista sekund? Varför?

1: (Jonna, 24) “Nej, jag har varit så säker på de jag har valt att träffa så det har aldrig inträffat, när jag träffar någon så har jag skrivit under minst en vecka för att känna mig säker på att det är något seriöst.”

2: (Viola, 23) “Mina kompisar och jag har ett “andra-dejten-syndrom”, vilket är att andra dejten blir aldrig lika bra som första, haha. Då har man ändå träffats en gång och tänker att det ska vara roligare den andra gången. Men jag har alltid gått på Tinder dejter som jag bestämt med killen.”

Relaterat: Kolla in våra första dejten tips

Kommentar: Det finns en tendens till att dejten inte blir av om tjejen inte investerat så mycket i konversationen ni haft på Tinder (skickar få och korta meddelanden, tar lång tid på sig att svara), om hon inte investerat i konversationen, förvänta dig att hon kanske inte kommer dyka upp på dejten.

Har du någon gång varit med om att något udda hänt genom Tinder?

1: (28, Sara) “Men det är väl att man har setts och haft lite olika intentioner, jag vill känna mig bekväm och kanske träffas på ett café!”

2: (Jonna, 24) “Det var en gång när jag skulle träffa min Tinder dejt så hade jag stått och väntat där i typ 10 minuter och han sa att han skulle komma. Efter 20 minuter trodde jag han skämtade så jag började gå. Efter en kort stund så ser jag någon komma. Jag går fram till honom och precis när jag lyfte ut händerna så ser jag att de är en kille som typ såg exakt likadan ut som han jag skulle träffa. Sååå pinsamt….att jag nästan kramade honom.

Som tur var så kom min Tinderdejt efter detta, det är faktiskt den killen som jag idag också är tillsammans med, vi har varit ihop i snart 1 år.”

3: (Felicia, 26) “Jag har väl ingen jättebra historia men det var en kille som jag pratade med i flera veckor eftersom jag var ute och reste, vi bestämde att vi skulle ses när jag kom hem. När jag kom hem så blev han sjuk, tillslut blev han frisk men då blev jag sjuk… haha men tillslut lyckades vi träffas.

Vi dejtade några gånger men det blev inget mer med det tyvärr!”

Kommentar: Tänk på att alltid vara tydlig med tid och plats när du sätter upp din Tinder dejt för att minska risken för oklarheter. Du ska aldrig sätta upp en dejt för långt fram i tid, max 2-4 dagar för att minska risken för att den glöms bort.

Relaterat: Hindrar rädslan dig från din drömpartner? Ta reda på hur du kan tänka

 

Spelar tjejens ålder någon roll på Tinder?

Vi kunde inte se någon större skillnad när det kom till åldern genom våra intervjuer.

De som var yngre påpekade dock att det var viktigare med utseendet.

Anledningen till att man hade Tinder i de yngre åren var ofta för att det sågs som en rolig grej.

De som var äldre hade mer intentioner på att försöka dejta och hitta en seriös partner.

Vad gillar du inte för profiler?

1: (Sara, 28) Inte sliskiga profiler, där det tydligt syns att killen bara är ute efter en viss sak typ.

2: (Josefin, 21) “Gillar inte spännisbilder. Och det är väldigt många killar som står och håller i fiskar! Typ som “fångsten för dagen” haha.”

“Bilder på gymmet och spännisbilder går bort direkt.”

3: (Anna, 18) “Jag såg en gång en kille som hade tagit en bild på när han var i en strippklubb, det var typ den värsta bilden jag sett haha.”

Kommentar: Visa din kropp om bilden faktiskt har ett annat syfte, till exempel om du står på en strand eller spelar en sport utan tröja.

Vår slutsats

Många av tjejerna som vi intervjuade berättade att de varit aktiva i vissa perioder, och att de ibland kunde de själva erkänna att de var långsamma på att svara.

Det handlar inte om att du är dålig på Tinder, utan det handlar om att det tjejerna haft andra prioriteringar.

Skriv aldrig med matchningarna som svarar efter 1 eller 2 veckor.

Försök att vara personlig i det du skriver, speciellt i ditt öppnings meddelande eftersom detta är en viktig del för att fånga hennes intresse snabbt.

Har du kollat igenom tjejens profil och kommenterar någon av hennes bilder eller bio så syns det att du lagt ner tid på att göra ett personligt meddelande.

Det är inte attraktivt med korta raggningsrepliker som du i princip kan skriva till vem som helst.

Försök att använda humor och vara rolig på Tinder dejten, det är något som tjejerna ser som ett stort plus.

Ha inte för mycket intentioner på sex, det blir för uppenbart vad du är ute efter om du tänker för mycket på det.

Om du föreslår dejten för tidigt i konversationen så finns det en risk för att det inte blir av, eftersom du kan framstå som desperat.

Den platsen ni väljer att ses på kommer att ge tjejen en aning om vad du är ute efter.

Ett glas vin är ett tecken på något oseriöst, eller kortvarigt, medans en fika kan visa på att du verkligen vill lära känna den andra personen.

Hur du skriver visar på vad du är för person.

Dina bilder är även extremt viktiga.

Du kommer direkt att uteslutas av de flesta tjejer om du lägger upp bilder på gymmet eller bilder där du står och spänner dig.

Om du visar på att du är seriös när du skriver, så är det större sannolikhet att dejten kommer bli av.

Att vara seriös är du genom att inte prata för mycket om sex och hålla uppe konversationen under flera dagar.

Då kanske till och med tjejen föreslår att ni ska ses.

Du märker ofta på tjejens bilder om hon är ute efter något seriöst eller en flört.

Stort lycka till på din nästa Tinder dejt, och kom ihåg att du kan höra av dig till oss för fler dejtingråd.

Relaterat: Leksaken för sängkammaren som båda uppskattar: En parvibrator!